“Blog”

Her kan du finde små “blog-agtige” indlæg med, hvad der rører sig i min lille private virksomhed Gritt Møller – Musik (GrittMusik)

November 2019
Jeg ved, at jeg glimrer ved mit fravær på denne side… Sorry!
Heldigvis er det fordi, jeg har travlt med musikken ude i den virkelige verden. 🙂
Jeg er nu også at finde på bookingsiden Uncovermusic.dk under profilnavnet GRITT.

Torsdag den 15/3 – 2018
Jeg er her endnu – tiden flyver bare af sted!
Hold da helt op – det er jo 7 måneder siden, jeg skrev sidst! Jeg skal virkelig til at skrive noget oftere…
Thorsø Festival i september 2017 gik super godt, og det var virkelig hyggeligt at vende tilbage til Thorsø for en stund. Det var en festival med lokale kunstnere, et dejligt publikum og et helt gennemført koncept. Der var super god forplejning og selv en backstage-vogn var det blevet til – jo, jo! Der manglede bestemt ikke noget, og hvem ved – måske er jeg så heldig at få lov til at spille der igen?
Jeg har helt glemt at fortælle, at jeg i maj måned 2017 også var i Thorsø for at spille en lille koncert (kombi af egne og kopi-numre) til Egnsfesten torsdag i Kr. Himmelfartsferien.
Jeg er jo så heldig, at min gode barndomsveninde Maybrit bor i Thorsø, og da hun så, at de søgte musikere til at spille, taggede hun straks mig i et opslag på facebook, og så endte det altså med, at jeg vendte tilbage til Thorsø med min musik + var med til fest i teltet om aftenen. Det var SÅ hyggeligt og rart at spille der og møde nogle af dem, jeg hang ud med som ung.
Jeg er stadig 3 dage om ugen på Arden Skole som ren musiklærer + 2 dage i Musik Universet i Arden. Det går rigtig godt med at få elever til den private musikundervisning, så jeg har rigeligt at se til – herligt! 🙂
Derudover forsøger jeg at prioritere min egen musik højt, da der jo løbende (nærmere hele tiden) presser sig nye sange på. Hvis ikke jeg griber dem, når de er der, går de tabt, så jeg har nu et hav af små melodi-stumper og sange på min mobil, som bare venter på at blive arbejdet videre med…
Også i denne sæson er Fatima og jeg en del af Kulturtallerken i Arden Kulturhus, hvor vi står for fællessangen og den musikalske underholdning.
To be continued…

Fredag den 18/8 – 2017
Så spiller musikken igen!
Sommerferien er slut (selvom sommervejret stadig lader vente på sig…), og jeg er atter klar til at fylde min dag med musik og sang.
Hvor er jeg egentlig heldig at arbejde med lige netop det, som jeg brænder for – nemlig musikken! – og få lov til at smitte andre med musikglæde.  🙂
Jeg har været i gang i en uge nu – både på skolen og i Musik Universet i Arden, og jeg har fået hilst og taget godt imod såvel nye som “gamle” elever.
I skoleåret 2017/2018 underviser jeg i Musik Universet i Arden tirsdag og onsdag eftermiddag/aften.
Sidst i september skal jeg spille mine egne sange til Thorsø Musik Festival, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg kommer fra Thorsø (boede der fra jeg var 11 år og frem til jeg flyttede til Aalborg som 20-årig), så det bliver en helt speciel oplevelse at vende hjem.
Mere om det senere…

Onsdag den 1/2 – 2017
Nye elever, Showkor & koncerter
Jeg har siden nytår fået en del nye elever – både børn og voksne – i sang, klaver og guitar – herligt!
I Musik Universet i Arden starter jeg et børne-showkor op. Første gang er tirsdag i uge 8 – og der er stadig ledige pladser.
Torsdag har Fatima Showkor for aldersgruppen 11-17 år, og nu kan de lidt yngre børn også få lov til at synge og danse. Det kan kun blive godt!
På fredag den 3/2 skal jeg spille en lille koncert til Musik-Café på Arden Kulturhus.
Jeg skal spille en blanding af kopi-numre og egne numre. Strings Attached og Under Cover spiller også, så det bliver en skøn fredag i musikkens tegn.
Lørdag den 4/2 vender jeg tilbage til Arden Kulturhus, hvor fire af Musik Universets sangelever skal optræde ved en lille intimkoncert til en fernisering i Arden Kulturhus kl. 11.00. Jeg glæder mig til at akkompagnere min sangelev og høre alle de flotte sange.
Alle er velkommen, og der er fri entré.

Torsdag den 12/1 – 2017
Musik Universet er kommet på forsiden af Rold Skov Bladet! 
Vildt! (da både Fatima og jeg hader at se os selv på billeder… og fordi vi havde regnet med en artikel inde i avisen…) – og samtidig super fedt, fordi der så er endnu flere, der hører om vores musik-tilbud og forhåbentlig vil benytte sig af det.
Musik Universet er vores undervisningslokale i Arden, hvor Fatima Ali og jeg udlever vores drøm om at tilbyde privat musikundervisning til børn, unge og voksne.
Vi ønsker, at musik og sang skal være meget mere synligt i bybilledet i Arden, hvilket vi bl.a. gjorde vores til, da showkoret sang julesange rundt om i byen 1. søndag i advent.
Musik Universets motto er: Musik er for alle!

Onsdag den 11/1 – 2017
Når tingene tager fart… 2016 løb stærkt med en slutspurt i november og december.
Siden jeg i sommer startede op som selvstændig med min egen lille virksomhed
Gritt Møller – Musik (GrittMusik), har mange døre åbnet sig, og mange muligheder er kommet til. Mange idéer er blevet realiseret, og flere står på spring.
Jeg er meget taknemmlig for den start og opbakning, jeg har fået i forbindelse med at kaste mig ud i nye projekter.
2017 er lige startet med 365 nye dage til at udleve musik-drømmen – det kan kun blive et fantastisk år! Godt nytår til jer alle!

Perioden fra august 2016 til årsskiftet har arbejdsmæssigt budt på:
– Musiklærer på Arden Skole tre dage om ugen (mandag, torsdag og fredag).
– Opstart af Musik Universet (privat musikundervisning i Østergade 4a i Arden) sammen med Fatima Ali.
– Privat musikundervisning i Musik Universet i Arden 1 dag om ugen (tirsdag).
– Små intimkoncerter med min egen musik ved ferniseringer, guldbryllup og på café.
– Kultur Tallerken-arrangementer i Arden Kulturhus, hvor Fatima Ali og jeg står for fællessang + musikalske indslag.
– Sangerinde i Fest-trioen Bech Nielsen Band (barselsvikariat).
– Musik med de helt små til barselscafé i Arden Kulturhus.
– Julemusik med børn i alderen 6-10 år (4 gange i nov/dec).
– Optræden med Musik Universets showkor rundt om i Arden til 1. søndag i advent sammen med Fatima Ali.

Sommeren 2016 Så skete det! Jeg er blevet selvstændig i form af min egen mindre virksomhed Gritt Møller – Musik (her på hjemmesiden og på facebook GrittMusik).
Så nu er jeg min egen boss (i hvert fald 20% – da jeg stadig er ansat som musiklærer 60% på Arden Skole), og det føles fantastisk!!!
Jeg har så mange idéer, så nu er det bare at starte fra en ende af…